neděle 13. ledna 2013

New Age 2400 (2)


Japonský špion dokázal přimět vládu Číny aby vybombardovala velitelství Amerického projektu warp2 což byla tektonická nálož poblíž litosférických desek Everestu a tím by se probudili Himalájské sopky.Japonci tušící následky spouští štít o týden dříve než ohlásili. Což vyvolalo nemalé obavy ostatních suverenit a okamžitě začali bombardovat štít natož Čína vybombardovala warp2 čím způsobila že jedinou Americkou konkurence schopnou zbraní byly atomové bomby které použila přesně 1.1.2400. Čínské protiatomové lasery nestihli zničit všechny a po dohodě s Japonskem vypustila své neutronové a Japonské Atomové bomby. Ruskoevropa neotálela a ve snaze zabránit totálnímu atomovému holokaustu na této planetě říše začala vyhrožovat zbraní která dokáže nasměrovat meteory  na různá místa na planetě a tím zničí terraformaci planety.Japonsko dál neposlouchá výhrůžky a vypouští jaderné střeli i na ruskou říši která spouští onu zbraň.Meteority byly nasměrovány pouze na kolizi se zemí,ale na neštěstí nedokázali nastavit kam mají dopadnout takže bude bombardována celá planeta.Po této zprávě veškerá palba jaderných hlavic ustává a nastává dvou denní období příprav na konec planety země takzvané období „loučení” tolik trvá než roj meteorů přiletí k zemi a rozbombarduje jí.Japonci narychlo spouštějí ještě jeden generátor kolem hlavní oblasti Tokia, který má byt pojistkou pro případ že velký štít pod náporem nevydrží.Ruská říše evakuuje co nejvíc obyvatel posledním transportem ze Země na Mars a zbytek se ukrývá v protiatomových pevností pod zemí kde dokáží přežít 100 let bez otevření pokud pevnosti vydrží.Amerika stěhuje vybrané obyvatele do svých tajných podzemních komplexů a spouští nedodělané warp3 a 4 které mají spustit posun litosférických desek a roztání ledovců na severu.Čína odhaluje velkolepí projekt který ukrývala v poušti Gobi ohromné město několik km pod povrchem země.Poté co končí období loučení nastává pozemský armagedon všechny mocnosti ve snaze snížit škody které mají způsobit meteority vypálí zbytek atomových hlavic proti nim.V domnění že si aspoň trochu pomůžou dokázali jen to že ohromné kusy rozdělili pouze na menší a meteority ozářila je radiace.
Začalo bombardování ozářenými meteority které trvalo dvě hodiny při čemž unikla jedině Antarktida  Nejtvrdší zásah utržila Evropa,severovýchodní Asie,Afrika,Amerika a Arábie byla úplně zničena.Na Japonský štít padl největší z meteoritů. Japonský štít oslabený dopady meteoritů propustil radiační stopy po atomových hlavicích kterými byl předtím bombardován a díky tomu došlo k zamoření většiny Tokia. Ruské protiatomové pevnosti vydrželi jen na malé části Sibiře  Čínský projekt v poušti Goby nebul kupodivu zasažen díky,jejich proti balistickým laserům které dokázali zničit meteory ještě než dopadly.Amerika byly silně bombardována a ještě k tomu jejich warp3 díky kterému vznikl nový kontinent uprostřed Atlantiku a indického oceánu, rozdělil Severní Ameriku mořem a Americké podzemní komplexy vydrželi pouze pod Vegaskou pouští .
Deset let poté začínají být některé nově vzniklé ostrovy obyvatelné a vznikají na nich nové druhy rostlin a živočichů většinou se jedná o zmutovaná zvířata  která byla ozářena nebo o úplně nové druhy kterým radioaktivita jen pomohla urychlit evoluci. I mezi těmito nelítostnými podmínkami přežil člověk obyčejní lidé kteří si uvědomují co se stalo a snaží se s tím vyrovnat na jednom větším ostrově několik arků od sebe přeživší utvářejí komunity.I když nepřišli o své znalosti moderních lidí nemají suroviny aby mohli obnovit dřívější slávu lidstva na této planetě a díky tomu sou na úrovni doby železné, jelikož železo a měd nebyli vytěženy dřívější civilizací též po terraformaci a sopečných činnostech vznikly nové druhy kovů na zemi dosud nevídaných. Jednotlivé kmeny utvořené lidmi začínají mezi sebe mísit nedůvěru,kterou podtrhává to že každý kmen má vlastní jazyk a abecedu. K tomu navíc nájezdy nových druhů masožravých zvířat,která se ještě vyvíjí a stávají se odolnější a odolnější vůči nástrahám, které na ně člověk připravuje .
Nejenom zvířata zmutovala I nějaké komunity lidí začínají mutovat objevují se u nich rysi ještěrů začínají ztrácet inteligenci a chovají se spíše jako zvířata ale dokáží přežít lépe než známá lidská rasa. V některých případech dojde I ke spřátelení lidí a Lilienů “nelidí”. 

Žádné komentáře:

Okomentovat