čtvrtek 17. ledna 2013

High School of the Dead (2010)


High School of the Dead je další řadový seriál s tématikou zombie? Ano i ne samozřejmě že hlavně tam jde o to jak se nenechat sežrat chodící mrtvolou, ale tvůrci to obzvláštnili tím že přidali kopu ecchi prvků a dost humorných scén, které z toho nedělají pouze horor. Dokonce by se mohlo říci že jde o takovou parodii na zombie apokalypsu, ale pak se tam objeví opět několik nemrtvých, kteří vám opět ukáží o co tady opravdu jde a to o to že přežívat je opravdu těžké a není místo kdy byste byly napořád v bezpečí.
Po té umělecké stránce grafika postav a okolí je úžasná animace výtečná a hudba skvostná nechválím to nadarmo jelikož jsem doslova hltal atmosféru ve které se děj odehrával. Navíc i scénář je napsán tak že vás nenechá nepoznamenané jelikož se dá narazit na několika místech na krásné filosofické myšlenky.



Rozhodně mohu doporučit jako komedii i jako akční. Páč dva kluci, tři krásné holky, mladá atraktivní učitelka a malá holčička se psem zní jako super parta pro nějakou tu zábavu i když by si jí každý z dotyčných představoval trochu jinak.
Ale to bychom se pak nemohli pobavit mi že ?

Žádné komentáře:

Okomentovat