čtvrtek 10. ledna 2013

Rok 2100


Píše se rok 2100 lidstvu došla fosilní paliva, ale díky dlouholetému výzkum se začali používat nové zdroje paliva. Člověk překonal gravitační sílu magnetickou a díky magnetickému poli země se dovedou dnešní raketoplány dostat na orbitu bez ohromných zážehů startovacích raketových motorů, poté je magnetický pohon, vystřídán na orbitě iontovým nebo nejnovějším pohonem na sluneční vítr, který slouží pouze na zásobovacích trasách Země-Mars, na YO a Europu se ještě nedostavěli navigační majáky pro korvety (lodě na sluneční vítr).
 Na měsíci postavena první lidská kolonie a také největší těžební komplex v naší soustavě. Na marsu je druhá kolonie kde teprve začíná terraformace planety ale i tak už má velmi vysoký počet obyvatel.
Na zemi došlo k sjednocení všech národů a problém hladu byl vyřešen podzemními farmami a klonováním dobytka. Afrika první Planetární Park (Místo které už nesmí být dotčeno lidmi a téže bylo uvedeno skoro do původního stavu). Lidi z Afriky byli vystěhováni na mars za účelem kolonizace. Jižní Amerika již bez pralesů a namísto nich byly postaveny obří komplexi  na udržován atmosféry i bez přírodního biotu planety, díky tomuto projektu se lidstvo dostalo na yo a europu kde byli vybudovány menší vědecké a vojenské základny v komplexu vyrábí atmosféru právě onen stejný projekt jako na zemi i když jen jeho menší "bratři". Též lidstvo dokázalo postavit obří vesmírnou stanici na okraji sluneční soustavy kde je stálá populace 10,000 lidí, která se zde pokouší zjistit, zda lidstvo přežije v úměle vytvořených podmínkách bez vážných fyziologických změň.
 Též první kontakt s mimozemskými formami života, který přišel od hvězdy proxima centauri tento signál byl zachycen  pouze z části jelikož to byla ohromná vzdálenost a lidská zařízení nebyla ještě tak výkonná a vědecká tvrzení dokazují že signál pochází z ještě větší dálky a do roku 2095 se dokázala rozluštit ona zpráva ve které nám vzkazují že jsou mírumilovní a že k nám vyslali výpravu která dorazí za 13 cyklů (let). V medicíně dojde k pokroku díky biorobotickým částem lidských těl díky tomu se sníží úmrtnost a prodlouží se věk o 100let poté dojde k odumření mozku který  neudrží ani podpůrné čipy,ale na prodloužení  života se pořád pracuje , jazyková bariéra padla díky mikročipům vkládaným do mozkových implantátům . Hotovost  vymizela, ale zachoval se účetní zůstatek, identita a přístup ke kontu byl už jen pomocí implantátům do ruky, poté upadla kriminalita při které se přepadávalo a byl ohrožen život jelikož po oddělení ruky čip přestal fungovat. Továrny se staly čistě automatizovány, ale lidé budou pořád muset dohlížet a provádět údržbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat