středa 8. května 2013

Sakurasou no Pet na kanojo

Sakurasou no Pet na kanojo je v první řadě komedie a poté také drama. Příběh se odehrává ve středoškolském prostředí na jedné prestižní umělecké škole a to na koleji, ale ne ledajaké koleji na této koleji bydlí pouze nadaní a problémoví studenti. Díky tomu si užijete spoustu zábavy jelikož každý obyvatel Sakurasou, tak se jmenuje ona kolej, je po charakterové stránce úplně jiný. Nejedná se o nijak namáhavou dějovou linii, ale spíše o odpočinkové za břicho popadání, dokud se nezačne dít něco špatně a započnou osobní dramata. A to způsobí právě ona povahová odlišnost jednotlivých spolubydlících, ale také jejich podobnost.




Nyní technická stránka a ta je jen a asi opravdu jen chválihodná, jelikož prostředí je na umělecké škole, tak se musí seriál pyšnit krásnými efekty a ono se jim to povedlo ať už po stránce obsahové jako krásné obrazy a díla tamních hrdinů tak i po stránce animace se jedná o brilantní práci tvůrců. Poté ještě hudební složka, která je také opravdu pěkná a v dramatických chvílích, podtrhující atmosféru.

Tudíž shrnuto podtrženo jedná se o opravdu pěknou komedii na odpočinek, nebo i jako romantické drama. Navíc je tu možnost jak navázat, neboli je tu možnost od tvůrců se těšit na další příval komických situací a uzavření, některých otevřených vztahů. Sečteno podtrženo rozhodně stojí za s kouknutí, ale bez pokračování necítím potřebu se k sakurasou vracet.

Žádné komentáře:

Okomentovat